Mijn favorieten

Ooststede Makelaars: uw NVM verkoopmakelaar voor de regio Arnhem en Nijmegen


Ambitieus in ons vak maar met een persoonlijke touch!

We begrijpen dat het verkopen van uw huis een spannend en soms emotioneel proces is. Daar willen wij u graag in begeleiden. In samenwerking met u en een professionele fotograaf zorgen wij ervoor dat uw huis precies zo in beeld wordt gebracht zoals u dat wil. Wij gebruiken een topfotograaf en spenderen veel tijd en aandacht aan het perfect presenteren van uw woning. Immers, een huis kopen is emotie waarbij het thuis gevoel een grote rol speelt in een aankoopbeslissing.

Tarieven op basis van No Cure No Pay
Uw woning verkopen wij tegen 1% courtage* inclusief BTW en plaatsing op Funda.

Optioneel:
Professionele fotografie inclusief meetrapport, 3D en videopresentatie door Object & Co. Indien daarvoor wordt gekozen berekenen wij deze tegen kostprijs door. Deze bedraagt  € 348,- inclusief BTW.

Object&Co is gespecialiseerd in fotografie voor makelaars en andere vastgoed partijen. Zij verzorgen voor ons de exterieur- en interieurfotografie, hoogtefotografie (in overleg), 360 graden fotografie en NEN 2580 meetrapporten inclusief 2D en 3D plattegronden.

Onze tarieven zijn hiermee concurrerend en transparant.

Werkwijze
Onze werkwijze is persoonlijk, waarbij wij graag gebruik maken van moderne communicatiemiddelen zodat u weet wat er speelt. Bij iedere opdracht zetten wij een uitgekiende verkoopstrategie uit door middel van moderne internettechnieken en Social media om zodoende optimaal gebruik te maken van de huidige, goede marktomstandigheden. Deze werkwijze in combinatie met het persoonlijk contact word door onze opdrachtgevers bijzonder gewaardeerd. Op Funda/beoordelingen waarderen zij onze dienstverlening met een 9,3!

Onze voordelen nog even op een rij:
- Beëdigd NVM Register Makelaar en Taxateur;
- Uitstekende kennis van de lokale markt, in zowel Arnhem als Nijmegen;
- Deskundig en professioneel waarbij het klantbelang centraal staat;
- Persoonlijk en doelgericht met korte communicatielijnen tussen u, de NVM makelaar en de binnendienst;
- Flexibel in het opnemen van bijzondere wensen en maatwerk.

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek in combinatie met een gratis waardebepaling van uw woning? Laat dan hieronder uw gegevens achter of bel ons op 024-6639677. Een whatsapp bericht sturen kan ook naar 06-57950425. 

* Met een minimum van € 1.750,- Inclusief BTW

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring